O nas

Dragi gostje,

mi vas razumemo. Razumemo, da je hrana za vas posebno doživetje. Zato jo v naši kuhinji prav z veseljem pripravljamo. Kadar imamo navdih, nastanejo novi krožniki, z izvirnimi kombinacijami barv, vonjev in okusov, ki presenetijo tudi najzahtevnejšega gurmana. Poleg tega nam je pomembno, da so sestavine najboljše, vedno sveže in od lokalnih dobaviteljev.

Seveda pa gre k dobri hrani tudi dobro vino. Zato imamo v naši ponudbi preko 300 različnih vinskih etiket. A naj vas ne skrbi, če se na vino ne spoznate. Naši natakarji vam bodo svetovali in vam priporočili vino, ki se odlično spaja k posamezni jedi.

Pa še nekaj: z avtom se boste pripeljali prav pred našo restavracijo, kjer vas čaka brezplačno parkirišče, kar je za Portorož prava redkost. J

Naj bo torej romantična večerja v dvoje, praznovanje obletnice, rojstnega dneva, poslovno srečanje ali pa razvajanje kar tako. Mi smo tu vsak dan, med 12.00 in 23.00.  

Pričakujemo vas v moderno opremljenih prostorih, kjer postrežemo 40 gostov, v zimskem vrtu še 20, poleti pa na dveh čudovitih terasah s pogledom na piranski zaliv, sečoveljske soline in ribogojnico Fonda.

Ste vedeli?
Naša restavracija je bila leta 2012 sprejeta v prestižno združenje Jeunes Restaurateurs d`Europe, poleg tega pa smo ena od osmih slovenskih restavracij, katerim je priznani francoski vodnik Gault millau podelil 15 od 20 možnih točk in dve havbici.

Dobrodošli!

Ekipa Rizibizija

Galerija

Kontakt

Hiša dobrot d.o.o.
Vilfanova 10
6320 Portorož

E: info@rizibizi.si
T: +386/5/99-35-320
M: +386/40/240-554

Odprto od 12h do 23h.